Archive for January, 2015

Boendeassistent LSS – timanställda

Written by Webmaster. Posted in Jobb

Samsa AB är ett privatägt aktiebolag som erbjuder personer med särskilda behov stöd, vård och utbildning mot ett mer självständigt liv. Vi kan erbjuda LSS boende, behandlingshem, familjehem, daglig verksamhet samt grundskola och särskola.
Arbetet på Samsa AB präglas av kontinuitet, struktur och kvalitet på alla nivåer. Vår grundsyn är att alla individer kan utveckla färdigheter som innebär en ökad livskvalitet. Vår verksamhet främjar jämlikhet i levnadsvillkor och full delaktighet i samhällslivet. Målet är att den enskilde får möjlighet att leva som alla andra.

Till vårt LSS gruppboende Stora Ramsjö i Morgongåva söker vi nu kompetenta och engagerade personer som vill vara med och bidra till vår vision.

Vi söker flera personer som kan hoppa in både med kort och lång varsel, kanske pluggar du samtidigt och behöver en extra inkomst.

Boendet har fem platser för vuxna inom personkrets 1 LSS.

Vi vill gärna att du har adekvat utbildning för LSS-området (eller en pågående utbildning) och erfarenhet från vår målgrupp.

Det är viktigt att du har ett engagemang och ett varmt hjärta för våra boende.

Som boendeassistent arbetar du på schema med tjänstgöring kvällar och helger (sovande jour). Vi ger stöd- och service och omvårdnad enligt LSS och bidrar till att våra boende får ett rikt liv som präglas av självbestämmande och integritet. Det kan innebära stöd och hjälp med vardagssysslor men också motivera och erbjuda en stimulerande fritid.

För rätt person finns goda möjligheter till fast anställning inom företaget.

Läs mer!

Förskollärare till Morgongåva förskola

Written by Webmaster. Posted in Jobb

Barn- och utbildningsförvaltningen, Morgongåva förskola

Nu söker vi Förskollärare
Ange ref.nr: 7/2015

Den småskaliga kommunen med bra läge i en expanderande region. Traditioner i jord- och skogsbruk, tegel, trä, läder, hantverk och mekanisk industri. Små tätorter som utvecklas i demokratisk anda. En obyråkratisk organisation som löser sina uppgifter på ett praktiskt och okomplicerat sätt. Bra boendemiljö, smidiga kommunikationer och tillgång till avkopplande natur- och fritidsupplevelser. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder. Arbetsgivaren Heby kommun arbetar för mer hälsofrämjande arbetsplatser.

Arbetsuppgifter
Vi söker en drivande förskollärare för arbete på förskola med barn i åldern 1-5 år.

Kvalifikationer
Förskollärarexamen eller lärarexamen för förskola, förskoleklass, fritidshem och grundskolans tidigare år.

Du ska
Vara väl förtrogen med Lpfö 98
Ha ett positivt förhållningssätt till barn, föräldrar och arbetskamrater
Visa god samarbetsvilja
Ha initiativförmåga
Kunna se möjligheter

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder Dig
Engagerade medarbetare
Möjlighet att utvecklas i Din yrkesroll
Arbetskläder för utomhusbruk
Friskvårdskuponger

Utdrag ur belastningsregistret ska lämnas före eventuell anställning.

Arbetstid: 100 % anställning vikariat under tiden 150309-151231 med ev möjlighet till förlängning
Tillträde: 2015-03-09 eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2015-02-02
Ange referens: 7/2015
Individuell lönesättning tillämpas.
Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattats.

Upplysningar lämnas av
Förskolechef Charlotte Lundgren, 0224-36072 e-post: charlotte.lundgren@heby.se
Fackliga företrädare.
Lärarförbundet – Ulla Hammenborg, 073-3421651
Kommunal – 0224-36062

Ansökan
Välkommen med din ansökan med ref nr och meritförteckning till Heby kommun, Registrator, 744 88 Heby. Vi tar även emot din ansökan via e-post: information@heby.se

Heby kommun sänder inte tillbaka ansökningshandlingar om inte den sökande själv begär det.

Vi undanber oss all hjälp från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare

Läs mer!

Adlibrisgruppen söker förman till Bokverkstan i Morgongåva

Written by Webmaster. Posted in Jobb

Adlibris som är ett av Nordens största e-handelsföretag ingår i Bonniers e-handelsgrupp; Adlibrisgruppen, tillsammans med Discshop och Bamba. Adlibris startade 1997 och är idag Nordens största internetbokhandel. I vårt logistikcenter i Morgongåva, Heby, tar vi varje dag emot och skickar ut ca 30 000 böcker. Vi är ett snabbt växande företag som för närvarande har drygt 90 anställda vid vårt huvudkontor i Stockholm och i snitt ca 100 anställda i Morgongåva. Adlibris är även leverantör av böcker till bibliotek, universitet, högskolor och företag. På Bokverkstan i Morgongåva biblioteksutrustar vi böcker enligt kundernas önskemål.

 

Vi söker nu en engagerad och självgående förman till Bokverkstan. Som förman kommer du att aktivt medverka i den dagliga verksamheten vilket framförallt innebär att ta fram etiketter, utrusta samt sortera böcker. Vidare kommer du att leda och fördela arbetsuppgifter, upprätta rutiner inom ansvarsområdet och ansvara för inventering och inköp av material. Du tar fram och följer upp nyckeltal, ansvarar för att rutiner och policies efterföljs samt medverkar till utveckling inom ansvarsområdet.

 

Vi söker dig med minst gymnasieutbildning samt erfarenhet inom verksamhetsområdet eller motsvarande kompetens. Du har ett teknikintresse och gärna goda kunskaper i Microsoft Office. Kunskaper i Lean är meriterande och detsamma gäller tidigare erfarenhet av biblioteksarbete.

 

Som person är du engagerad och trivs i en ledande roll. Du har förmågan att driva verksamheten framåt genom att coacha personalen, du är initiativrik och är bekväm med att fatta beslut. Du är en lagspelare med god kommunikationsförmåga, som har personlig integritet och är objektiv i ditt förhållningssätt.

 

Låter detta intressant är du välkommen att skicka in ditt CV tillsammans med ett personligt brev. Du registrerar din ansökan och CV nedan.

 

Sista dag för ansökan är 2015-02-15. Vi läser ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Har du frågor är du välkommen att ringa Susanne Fredriksson telefon 073-142 84 20. Facklig representant är Tommy Norberg, telefon 073-013 76 29.

Läs mer!