Archive for September, 2014

Boendeassistent LSS – vikariat och timanställda

Written by Webmaster. Posted in Jobb

Samsa AB är ett privatägt aktiebolag som erbjuder personer med särskilda behov stöd, vård och utbildning mot ett mer självständigt liv. Vi kan erbjuda LSS boende, behandlingshem, familjehem, daglig verksamhet samt grundskola och särskola.
Arbetet på Samsa AB präglas av kontinuitet, struktur och kvalitet på alla nivåer. Vår grundsyn är att alla individer kan utveckla färdigheter som innebär en ökad livskvalitet. Vår verksamhet främjar jämlikhet i levnadsvillkor och full delaktighet i samhällslivet. Målet är att den enskilde får möjlighet att leva som alla andra.

Till vårt LSS gruppboende Stora Ramsjö i Morgongåva söker vi nu kompetenta och engagerade personer som vill vara med och bidra till vår vision.

Vi söker en person för ett graviditetsvikariat heltid samt personer som kan hoppa in både med kort och lång varsel, kanske pluggar du samtidigt och behöver en extra inkomst.

Boendet har fem platser för vuxna inom personkrets 1 LSS.

Vi vill gärna att du har adekvat utbildning för LSS-området (eller en pågående utbildning) och erfarenhet från vår målgrupp.

Det är viktigt att du har ett engagemang och ett varmt hjärta för våra boende.

Som boendeassistent arbetar du på schema med tjänstgöring kvällar och helger (sovande jour). Vi ger stöd- och service och omvårdnad enligt LSS och bidrar till att våra boende får ett rikt liv som präglas av självbestämmande och integritet. Det kan innebära stöd och hjälp med vardagssysslor men också motivera och erbjuda en stimulerande fritid.

För rätt person finns goda möjligheter till fast anställning inom företaget.

Läs mer!

Landstinget stöttar historiskt center

Written by Webmaster. Posted in Nyheter

Runstenskopian i Morgongåva, som invigdes för några veckor sedan, har fått ett anslag på 5 000 kronor från landstinget för att utveckla den lilla parken där den står uppställd till ett historiskt center.

Läs mer!

Farmaceut till apotea.se

Written by Webmaster. Posted in Jobb

Apotea.se är Sveriges första fullskaliga apotek som inte har några fysiska butiker utan bara finns på nätet. Vi som arbetar på apotea.se har gedigen erfarenhet av näthandel med kunden i fokus och sedan 2011 har vi Läkemedelsverkets tillstånd att bedriva apotek med ett heltäckande sortiment av både receptfria och receptbelagda läkemedel. Vi är ett mycket snabbväxande företag som under 2013 tredubblade omsättningen och vann Årets e-handel på Nordic Ecommerce Award 2014.

Om tjänsten
Vi söker dig som är legitimerad apotekare eller receptarie och vill jobba med rådgivning och recepthantering hos oss. Tjänsten är på heltid kontorstid (vardagar 8-17) och är förlagd till vårt nybyggda lager i Morgongåva, Uppsala län. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är recepthantering samt rådgivning via mail och telefon.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är en lösningsfokuserad och driven apotekare eller receptarie med erfarenhet av receptexpediering. Vi tror att du är en positiv och ansvarstagande person som är engagerad och tar egna initiativ. Du bör vara effektiv, noggrann och serviceinriktad samt ha god datorvana.

Övrig information
Apotea är Sveriges mest snabbväxande apoteksföretag med mentaliteten hos ett litet företag – här är beslutsvägarna korta, och med initiativförmåga, god arbetsmoral och ett vi-tänkande bidrar vi alla till att göra apotea.se till en bra arbetsplats där vi har roligt tillsammans.
På vårt kontor vid Sveaplan i centrala Stockholm arbetar 16 personer och vårt lager och logistikcenter i Morgongåva, Uppland sysselsätter idag 32 personer. I november flyttar vi in i helt nya och ändamålsenliga lokaler för att kunna expandera verksamheten vidare. Snittåldern på oss som jobbar på Apotea är runt 30 år.

Låter detta som ett jobb för dig? Skicka din ansökan till oss via mail: jobb@apotea.se
Intervjuer kommer ske löpande och tillträde sker enligt överenskommelse. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Anna på tel. 08-5223 9853.

Läs mer!