Archive for August, 2014

Möte om Barnomsorgen i Heby Kommun onsdag 3/9 kl. 19:00 i Morgongåva skola

Written by Webmaster. Posted in Nyheter

Läget just nu är akut!

Förskolarna i Heby, Vittinge och Morgongåva är redan fulla. Just nu behöver 12 barn i Morgongåva, 8 i Vittinge och 16 barn i Heby plats i förskolan under hösten 2014, men dessa finns i nuläget inte. Oron är stor just nu och det finns väldigt många frågor som behöver få ett svar.

Kom och ställa era frågor till den ansvariga politikern Tomas Bergström och förvaltningschef Daniel Holmvin som nu arbetar med ett flertal förslag på olika lösningar på denna akuta situation.

Möte om Barnomsorgen i Heby Kommun onsdag 3/9 kl. 19:00 i Morgongåva skola!
Sprid gärna denna information till så många som möjligt.

Vi ses!

Apotea.se söker farmaceut

Written by Webmaster. Posted in Jobb

Apotea.se är Sveriges första fullskaliga apotek som inte har några fysiska butiker utan bara finns på nätet. Vi som arbetar på apotea.se har gedigen erfarenhet av näthandel med kunden i fokus och sedan 2011 har vi Läkemedelsverkets tillstånd att bedriva apotek med ett heltäckande sortiment av både receptfria och receptbelagda läkemedel. Vi är ett mycket snabbväxande företag som under 2013 tredubblade omsättningen och vann Årets e-handel på Nordic Ecommerce Award 2014.

Om tjänsten
Vi söker dig som är legitimerad apotekare eller receptarie och vill jobba med rådgivning och recepthantering hos oss. Tjänsten är på heltid kontorstid (vardagar 8-17) och är förlagd till vårt nybyggda lager i Morgongåva. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är recepthantering samt rådgivning via mail och telefon.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är en lösningsfokuserad och driven apotekare eller receptarie med erfarenhet av receptexpediering. Vi tror att du är en positiv och ansvarstagande person som är engagerad och tar egna initiativ. Du bör vara effektiv, noggrann och serviceinriktad samt ha god datorvana.

Övrig information
Apotea är Sveriges mest snabbväxande apoteksföretag med mentaliteten hos ett litet företag – här är beslutsvägarna korta, och med initiativförmåga, god arbetsmoral och ett vi-tänkande bidrar vi alla till att göra apotea.se till en bra arbetsplats där vi har roligt tillsammans.
På vårt kontor vid Sveaplan i centrala Stockholm arbetar 16 personer och vårt lager och logistikcenter i Morgongåva, Uppland sysselsätter idag 32 personer. I november flyttar vi in i helt nya och ändamålsenliga lokaler för att kunna expandera verksamheten vidare. Snittåldern på oss som jobbar på Apotea är runt 30 år.

Låter detta som ett jobb för dig? Skicka din ansökan till oss via mail: jobb@apotea.se
Intervjuer kommer ske löpande och tillträde sker enligt överenskommelse. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Anna på tel. 08-5223 9853.

Läs mer!

Studenter får bo i Gåvan

Written by Webmaster. Posted in Nyheter

Inom kort färdigställs sammanlagt 27 stycken ettor i Morgongåva, som kommer att erbjudas Uppsalastudenter i första hand, eftersom bostadsbristen är så svår i lärdomsstaden.

Läs mer!