Archive for February, 2014

Semestervikarie Personlig assistent

Written by Webmaster. Posted in Jobb

Vi söker en personlig assistent till vår brukare med en förvärvad hjärnskada. Han är pensionär och rullstolsbunden med ett omfattande stödbehov. Med din erfarenhet och professionella hållning bidrar du och övriga assistenter till en vardag med hög livskvalité. Aktiviteter med olika träningsprogram och idrotts-aktiviteter sker under vardagar då även dubbel assistans kan förekomma. Det sker även en del andra aktiviteter i bl.a. föreningar och exempelvis konsertbesök. Sommarperioden från maj/juni till september och även vid större helger tillbringar brukaren i sitt fritidshus utanför Morgongåva där också assistansen genomförs. Brukarens boende är annars i Uppsala.

Körkort och tillgång till bil är därför ett krav för att söka.

Vi lägger stor vikt vid din personliga läggning där vi starkt värdesätter ditt personliga engagemang i rollen som personlig assistent. Likaså den kunskap du har som du också kan omsätta i praktiken, för att ge goda levnadsvillkor till vår brukare.
Då brukaren har viss svårighet att uppfatta tal är ett krav att du kan det svenska språket.

Vi söker nu semestervikarie för perioden juni till augusti. Vi ser även att du kan vara en extraresurs löpande hos vår brukare.
Tjänstgöringsgraden under semesterperioden ligger sannolikt på 80 %.

Före anställningen enligt ovan måste utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Läs mer!