Archive for December, 2012

Husvärd

Written by Webmaster. Posted in Jobb

Serviceinriktad Husvärd till Hebyfastigheter

Nu finns möjligen att få arbeta i natursköna Heby Kommun i en trevlig organisation med högt till tak!

Hebyfastigheter söker fastighetsskötare med inriktning på inre skötsel och reparationer inom bygg, vvs och el. I rollen ingår allmänt förekommande felavhjälpande underhåll samt att genomföra förebyggande ronderingar och åtgärda besiktningsanmärkningar. Arbetet sker inom “Fastighetsägarens egenkontroll”. Som Husvärd kommer du att vara ansvarig för ett antal fastigheter inom Heby Kommun och kommer att ha mycket kontakt med så väl hyresgäster som entreprenörer.

Vi söker dig som antingen har en relevant fastighetsteknisk utbildning eller som har flerårig erfarenhet av ovannämnda arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen tror vi att du tidigare arbetat med drift och underhåll av fastigheter. Du trivs med att arbeta praktiskt i nära samarbete med företagets hyresgäster och ser det som en ära att få hjälpa dem.

Du som söker är ansvarstagande och självgående. Vidare är du rak och tydlig samt behåller lugnet även i stressade situationer. Service och samarbete är ett viktigt inslag i din vardag då du kommer att samarbeta med andra husvärdar och annan, både intern och extern personal, samt våra hyresgäster och kunder. Du har ett genuint intresse för människor och fastigheter, med dess möjligheter och problem. För att klara av arbetet krävs att du har B-körkort.

Arbetet kommer framförallt att vara förlagt i Vittinge och Morgongåva dit det är lätt att ta sig med tåg från närliggande kommuner.

Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Hebyfastigheter.

Ort: Heby

Uppdragsgivare: Hebyfastigheter

Hebyfastigheter är ett kommunägt bostadsföretag som drivs i aktiebolagsform och ägs av Heby Kommun. Organisationen äger och förvaltar nära 850 lägenheter, sjukhem, äldreboenden och ett 30-tal lokaler på åtta natursköna orter i Heby kommun.

Välkommen med din intresseanmälan via www.proffice.se snarast, dock senast den 10 januari 2012. Frågor besvaras av rekryteringskonsulterna Kajsa Angerdal Skoglund, tfn 073 343 42 73, eller Nina Roos, tfn 073 343 41 83.

Läs mer!

Stora förändringar i kollektivtrafiken

Written by Webmaster. Posted in Nyheter

I dag händer en hel del förändringar i kollektivtrafiken i Uppland. Bland annat så ändras tåg – och busstiderna vilket kan förvirra en del resenärer som kanske har missat den här informationen. Upptåget går från i dag till Sala via Morgongåva och Heby, och SL:s pendeltåg går numera ända fram till Uppsala.Upplandsnytt har talat med passagerare om förändringarna.

Läs mer!